La Vall de Laguar House / Enproyecto Arquitectura

first_imgArchDaily Projects “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/134146/la-vall-de-laguar-house-enproyecto-arquitectura Clipboard Architects: Enproyecto ArquitecturaText description provided by the architects. The simple house, situated in a village perched on a mountain overlooking the Mediterranean Sea, is located on a site not easily accessible, full of cherries and open views. Save this picture!Courtesy of enproyecto arquitecturaThe planning regulations only allowed a small building to store agricultural tools not exceeding 25 m2 and a buried cistern to water of 50 m2 . The main space of this construction becomes in this case in a living room and kitchen, and upon it, taking advantage of the height permitted, one bedroom. Underneath, a studio, one bedroom and a bathroom occupy the space of the cistern. To allow the lighting of these underground spaces, two large skylights allow incoming daylight, while on the surface these two skylights become in seats. Save this picture!Courtesy of enproyecto arquitecturaTo simplify the distribution of such a small space, one of the side walls gets thicker to accommodate storage spaces, cupboards and fireplace, leaving the rest of the space released. Save this picture!Courtesy of enproyecto arquitecturaThe exterior of the house tries to blend with the environment. It uses local stone laid dry, following the construction system of the stone of the retaining walls of the terraces in the area.Save this picture!plan 01Project gallerySee allShow lessMVRDV’s Winy Maas receives Legion of HonorArticlesAD Round Up: Restaurants Part VIIArticles Share Houses La Vall de Laguar House / Enproyecto Arquitectura Spaincenter_img “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/134146/la-vall-de-laguar-house-enproyecto-arquitectura Clipboard CopyAbout this officeEnproyecto ArquitecturaOfficeFollowProductsWoodStone#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesDabasAlicanteHouses3D ModelingSpainPublished on May 11, 2011Cite: “La Vall de Laguar House / Enproyecto Arquitectura” 11 May 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemCompositesMitrexPhotovoltaic Solar Cladding – BIPV CladdingMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardDoorsRaynorThermal Sectional Doors – FlexFamily™SinksBradley Corporation USASinks with WashBar Technology – Verge LVQ SeriesExterior DeckingLunawoodThermowood DeckingStonesCosentinoNon-slip Treatment – Dekton® Grip +Metal PanelsSherwin-Williams Coil CoatingsValflon® Coating in Edmonton Public LibraryWallcovering / CladdingLinvisibileLinvisibile Boiserie and Skirting Systems | OrizzonteMineral / Organic PaintsKEIMMineral Paint in Beethoven HausWall / Ceiling LightsEureka LightingCeiling Recessed Lights – OutlineFurnitureFrapontWood Furniture and EquipmentMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?拉沃德拉加小屋 / Enproyecto Arquitectura是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream CopyHouses•Alicante, Spain Save this picture!Courtesy of enproyecto arquitectura+ 19 Share La Vall de Laguar House / Enproyecto ArquitecturaSave this projectSaveLa Vall de Laguar House / Enproyecto Arquitecturalast_img read more

Continue reading "La Vall de Laguar House / Enproyecto Arquitectura"